BLI EN PARTNER.

BLI EN PARTNER.

TILLSAMMANS KAN VI GÖRA DET!

Ett lag vinner fotbolls-vm. Lagets anfallare har gjort två mål och alla vill jubla tillsammans med honom eller henne. Alla frågar hur det känns att göra mål en sådan här viktig och historisk match och med glädje och passion berättar anfallaren hur det gick till och känslan som följer en historisk vinst.

Men sedan när det är prisutdelning så får inte bara anfallaren en guldmedalj. Mittfältarna, backarna, och målvakten får också en guldmedalj. De var också med i samma match och kämpade tillsammans mot samma mål, att vinna, att lyckas och att skriva historia. Även om de inte gjorde målen och blir intervjuad av lika många journalister så var det tillsammans de kämpade och vann. Och de fick dela priset, belöningen och guldmedaljen tillsammans. Alla som hade arbetat tillsammans mot samma mål fick ett likadant pris, en stor och vacker guldmedalj samt äran och känslan som följer den.

I vårt missionsarbete vill vi att alla som är med och hjälper till, alla som är med och stöder, ska känna sig djupt delaktiga i vad som händer. När stora segrar vinns på missionsfältet, när barn, män och kvinnor går från mörker till ljus. Då vill vi, även om vi var på plats, dela dessa historiska och segerrika händelser med vårt team, med vårt lag som bad och gav finansiellt stöd och önskade oss det bästa.

Alltför många sitter på läktaren och tycker en massa. Nu är det tid att bli delaktig. Nu är det tid att göra skillnad. Vi uppmuntrar er att bli delaktig i vår vision och vårt arbete. Välkommen att vara med i ett fantastiskt arbete som hjälper många.

Tack för ert stöd

Mats, Mari och Gunnar

BLI SPONSOR!

Vi välkomnar er att ta steget och bli sponsor. Företag, församlingar och organisationer kan enkelt bli sponsorer och samtidigt synas på vår hemsida.

Stöd vår vision och vårt arbete med 10 000 kr/år och er logga kommer att synas här.

VÅRA SPONSORER

Focus on the Harvest
Vintergatan 21, 256 65 Helsingborg
0731-40 77 66 · info@focusontheharvest.net

Org. nr 802465-9859

Swedbank
Bg-nr 869-3939
Bankkonto: 8214-9, 923 484 585-8
Swish 123 352 84 52 

X